Anna

Alla inlägg den 22 juni 2013

Av Anna - 22 juni 2013 23:40

Skulle egentligen ha varit ledig idag men har hoppat in på mitt gamla jobb. Man tackar inte nej till lite extra klirr i kassan så här i semestertider.
Kul och roligt att hälsa på personal och boende och det är kul att höra att de boende saknar mig och jag har saknat dem.
men...
Jag har definitivt gjort rätt val i att byta arbete. Jag trivs mycket mer i hemvården. Känns nästan inte som att man jobbar och jag går med glädje till jobbet. Det är även skööönt att kunna gå till jobbet och slippa köra. Man är piggare och gladare.
men...
Utan Skansen hade jag inte lärt känna den underbara Petra. Hon har fått upp mina ögon för många olika saker och fått mig att jobba på ett sätt jag trivs med. Hon är positiv och glad och har samma galna humor som jag.
En redig klippa..

Vissa männsikor tycker man sådär lite extra mkt om och ser upp till och en annan sådan människa är Åsa.

Åsa hon är en väldigt framåt och målmedveten tjej och trotts att jag är äldre ser jag upp till henne. Hon har mål som hon sätter upp och kämpar med och faktiskt lyckas med. Hon är underbar och som får mig att vilja växa och bli bättre som människa.
Att vi sedan har väldigt roligt när vi träffas och umgås gör ju allting bara mycket bättre.

Jessica
Rolig, snäll och allmänt tokig, precis som jag. Vad som än händer (nästan) tar hon det med en klackspark. Jag hör henne nästan aldrig klaga, vilket jag absolut själv hade gjort många gånger. Är nog en av de modigaste och positiva människor jag känner.

En relativ ny bekantskap till mig är Veronika. En av anledningarna till att jag faktiskt började umgås med henne är att vi har terv båda två och tyckte det kunde vara roligt och träna ihop och det är jag himla glad för. Vi är himla lika. Båda skrattar och pratar väldigt mycket men det är det som gör oss så charmiga.
Gillar våra promenad/jogging runder som vi är duktiga med. Det gör deg mycket lättare och roligare att umgås med Veronika och Viktor.



Jag har en heldel oxå som står mig närma fastän vi inte umgås så mycket. Ni vet vilka ni är och jag tycker så väldigt mycket om er och kommer alltid att finnas för er.

Att skriva detta verkar kanske vara ganska larvigt men det bryr jag mig inte om.

Allra bäst är dock min ÄLSKADE familj, mina bästa vänner och förebilder. Att man har fått turen att få underbara föräldrar, syskon, moster, mormor och farmor är helt fantastiskt. Alla ställer alltid upp för varandra när man behöver hjälp utan att det blir en massa tjat och gnat.
Älskar er!!

Presentation


Här kan ni ibland få följa med vad som händer kring mig och min hund Maxi

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards